Rafting in de Ardennen

Rafting in de Ardennen

Rafting in de Ardennen en Arras

Afdaling van een Ardense rivier en rafting in de winter, het klinkt misschien wat ongewoon. Maar juist dan is het fungehalte het grootst. De Ardense rivieren bereiken hun hoogste waterstand en waar je in de zomer je boot bijna vooruit moet duwen, kom je tijdens de winter in een wildwaterrivier terecht. Buiten dit seizoen kunnen we terecht op de wildwaterpiste van Arras.

Een ervaren gids loodst je door de rivier. Je krijgt een winter wetsuit zodat je voldoende beschermd bent tegen het koude water. Uiteraard krijgt iedereen een reddingsvest en helm.

Nieuw is dat we ook een rafting kunnen aanbieden in Arras (Noord-Frankrijk) op een artificiële raftingpiste. Een wildwaterbaan van 300 meter staat hier ter beschikking. Voordeel op de piste is dat de waterstand altijd hoog is en wij spektakel kunnen garanderen in een veilige omgeving. Op 18 en 20 mei kan u voor zo’n sessie terecht bij ons.

 

Praktische info:

 • Tijdsduur: Een halve dag.
 • Periode: 30 april en 21 mei rafting in Arras
 • Plaats:  Ardennen of Nederland (artificiële waterbaan).
 • Deelnameprijs: € 55 per persoon voor de Ardennen en € 55 per persoon voor de wildwaterbaan in Arras (toegang wildwaterbaan inbegrepen).
  Inbegrepen: winter wetsuits, neopreensokken, helm, reddingsvest, begeleiding en verzekering beroepsaansprakelijkheid.
  Niet inbegrepen: uw vervoer heen en terug, persoonlijke ongevallenverzekering.
  Outfit: je moet zelf een zwemoutfit, handdoek en gesloten schoeisel (dat nat mag worden) voorzien. Reservekledij en schoeisel meebrengen.
 • Deelnemers: minimum 7 personen, maximum 30 personen. Grotere groepen op aanvraag.
 • Data: 30 april en 21 mei in Arras (Noord Frankrijk)

%

Teamwork

%

Natuurbeleving

%

Fysiek