Canyoning

Canyoning

Canyoning

Je daalt een rivier af via zijn bedding door je al zwemmend, wandelend en soms beveiligd door touwen in het water voort te bewegen. Het nemen van watervallen vormt meestal de grootste uitdaging.

Het parcours in de Ardennen bevat alles wat je van een canyoning mag verwachten: watervallen, sprongen, glijbanen en fun. Het parcours bevat ook twee afdalingen via touwen (rappel). Het parkoers biedt de gelegenheid om sprongen van 3 tot 7 meter te doen volgens je eigen keuze.  Een ervaren gids loodst je door de rivier.

 

Bemerking: het heeft geen enkele zin om ons nog te contacteren met een bongobon om canyoning in de Ardennen te doen. U kan enkel nog rechtstreeks bij ons reserveren.

Praktische info:

 • Tijdsduur: 3 uur
 • Periode: Lente en zomer: hoe hoger de waterstand, hoe meer spektakel. Laat je dus niet afschrikken door de seizoenen. Enkel bij negatieve temperaturen wordt er niet aan canyoning gedaan of bij lange droge periodes.
 • Plaats:  Ardennen of Vogezen
 • Deelnameprijs:  60 euro/pp
  Inbegrepen: wetsuits, neopreensokken, helm, reddingsvest, klimgordel, afdaalacht; begeleiding; verzekering beroepsaansprakelijkheid.
  Niet inbegrepen: uw vervoer heen en terug, persoonlijke ongevallenverzekering.
  Outfit: je moet zelf een zwemoutfit, handdoek en gesloten schoeisel (dat nat mag worden) voorzien. Reservekledij en schoeisel meebrengen. Mensen die een bril dragen voorzien best een touwtje of een sportbril.
 • Deelnemers: minimum 6 personen, maximum 15 personen.
 • Datum: volgens afspraak

%

Funfactor

%

Natuurbeleving

%

Fysiek